in

Heidi Klum verio 16 godina mlađi muzičar

Nemačka manekenka Heidi Klum nedavno se verila – i to ne bi bila iznenađujuća vest da njen verenik nije ekscentični gitarista grupe Tokio Hotel, Tom Kaulitz. Razlika između njih je tačno 16 godina, zbog čega je ova vest kod mnogih dočekana na nož.

Klum je podelila svoju sreću s prijateljima i pratiocima na društvenim mrežama. Na Instagramu je objavila fotografiju njih dvoje zagrljeni, a prsten je bio u prvom planu. „Rekla sam da,“ kratko je napisala ona, 24. decembra.

Mnogi su srećnom paru čestitali, dok ima onih koji su ovu ljubav u startu osudili na propast. Razlog tome je upravo razlika u godinama, ali i činjenica da su zajedno tek nešto više od devet meseci.

„Još uvek verujem u brak i ljubav iako sam u tome dva puta zakazala. Svejedno mislim da sam u tome dobra. Našla sam sjajnu osobu koja ima predobro telo. Moj verenik je mnogo mlađi od mene, ali meni to ne smeta. Treba biti srećan i manje se brinuti jer od toga se dobijaju bore,“ uzvratila je lepotica, a potom svog budućeg supruga prokomentarisala za američki magazin People.

View this post on Instagram

I SAID YES ❤️

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

„On je najljubaznija, najslađa, najbrižnija osoba. Osećam se srećnom. Ne znam kada sam poslednji put bila sretna. On je apsolutno divan. Možda zbog toga što je i on Nemac i što razumemo jedno drugo na drugačiji način. Ali za sada je dobro,“ kazala je tada Klum.

Heidi iza sebe imala nekoliko dugih veza, ali i nešto kraćih vezica, a do sada se udavala dva puta. Ona je retko kada sama, bez partnera, i sve svoje muškarce veoma brzo inkorporira u svoj život i porodicu.

Za prvog muža, Rika Rica udala se 1997. godine, a razvela pet kasnije. Sledeći brak bio je sa muzičarem Sealom, sa kojim je dobila troje dece.