Helena Topalović zvezda novog spota svog oca

Toplaku ne smeta što je ćerka popularnija od njega (foto: Instagram.com/helena_topalovic)

Ćerka folk pevača Milana Topalovića Topalka, Helena, privukla je poslednjih meseci mnogo pažnje u javnosti. Njene veze sa Slobom Vasićem i Vladom Stanojevićem propraćene su burno u medijima, ali njen otac kaže da je ponosan na svoju mezimicu uprkos tome.

Pobednik Farme je o tome što se njegova ćerka tinejdžerka pominje u medijima više nego on, kaže: “Ona sad ima 19 godina i polako sebi pravi put i ja sam tu za sve što treba. Juče sam snimao spot za svoju novu pesmu i ćerka mi je bila glavna glumica u spotu, tako da će malo tata da se “ogrebe” o njenu popularnost. Došlo je takvo vreme”, otkrio je Topalko za portal Pink.rs.

On dodaje da neće uticati na Helenin izbor zanimanja i da će je podržati u svemu, iako bi voleo da radi sa njom: “Ja sada nju ubeđujem da treba da bude moj menadžer, pošto ja znam o tom poslu dosta, a ona je veoma talentovana za sve ono što ja ne znam po pitanju društvenih mreža i svih ostalih reklama u današnje vreme. Sve zna i baš bi mi jedna takva dobro došla”, reako je pevač na kraju.

Povezane vesti

Back to Top