Search
Close this search box.

Hoće li plavi uspeti da pobede crvene bez Jakoba? Evo sta kazu takmičari…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jakobov odlazak doneo je promene u plavom timu, a i sami će konstatovati da više nisu „plavi medvedi” kako su ih zvali crveni zbog sloge koja je do sada vladala u plemenu.

Matea će napomenuti da je plavo pleme gubilo sa 8:0 i drugim velikim razlikama i kada je Jakob bio u timu, pa će se nekako snaći sada kada ga nema.

”Jakovljev odlazak nas je više ujedinio, vidim da nam je to jedinstvo potrebno“, reći će Matea uoči utakmice na poligonu.

Bliži se i napeto plemensko veće u kojem Damjan očekuje da ga saigrači izglasaju u duelu ukoliko plavi izgube.

Svestan svojih loših uspeha na poligonima, rekao im je da se neće ljutiti na njih ako odluče da njegovo ime stave na papir.

Ipak, Luka ne bi voleo da vidi Damjana u duelu.

Jakobov odlazak iz plavog plemena biće glavna tema razgovora i u crvenom timu. Veruju da, iako je Jakob kao argument za izlazak naveo samo porodicu, pravi razlog zapravo leži u nečem drugom.

„Imamo snage, imamo energije i želimo da pobedom zatvorimo nedeljni niz“, istaći će Anđela iz crvenog tima, dodajući da u njihovom plemenu ima potencijalnih nominovanih, ali da nemaju razloga da ih isključuju za sada, pa će na poligonu dati sve od sebe da pobede.

POSLEDNJE VESTI