Search
Close this search box.

I Liam Payne poklekao pred teretom slave: Pevač 1D lomio sve pred sobom!?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevač je navodno nedavno doživeo slom živaca samo nekoliko trenutaka pred izlazak na scenu (foto: Pinterest)

Liam Payne je, navodno, polomio prostorije iz scene jer više nije mogao da se izbori sa teretom slave.

On je, navodno, u utorak uveče poludeo samo nekoliko trenutaka pre početka koncerta grupe One Direction u Belfastu, zbog čega je nastup morao da bude otkazan u poslednjem trenutku. Fanovi benda su bili besni i razočarani što je samo nekoliko minuta pre početka, stiglo obaveštenje da se koncert otkazuje zbog Liamove bolesti. A radi se ustvari o tome da 22-ogodišnji pevač ne može da se izbori sa pritiskom slave i pati od napada panike, koji se se javili pre početka nastupa. „Teret slave i stalna putovanja širom sveta su nešto sa čime Liam jednostavno ne može da se izbori. Veoma mu je teško što je tako razočarao fanove, ali nije psihički bio u stanju da izađe na binu. Doživeo je nešto slično slomu živaca“, rekao je izvor blizak popularnom bendu.

Liam teško podosi teret slave i svalkodnevno pati zbog toga (foto: Pinterest)

Izvor dodaje da je to nešto što se već duže vreme spremalo i nedavno najvaljena pauza benda nije puno pomogla da bise on osećao bolje. Liam se u sredu putem Twittera izvinio zabrinutim obožavateljima jer ih je izneverio, napisavši: „Tako mi je žao svih koje sam razočarao sinoć. Sada mi je bolje. Nadam se da svi mogu doći u petak kada je zakazan novi nastup. Hvala vam za sve poruke podrške i sve to pokazuje kakvi ste vi zaista. Jedna čekam da se vratim na binu i nadoknadim vam propušteno“.

Jedna od fotografija sa sioćnjeg koncerta u Belfastu (foto: NewsLetter)

U sredu je oduševio brojnu publiku na koncertu i delovao je sasvim u redu dok je sa trojicom kolega pevao stare i nove hitove, među kojima i pesmu Perfect, koja je, navodno, posvećena Taylor Swift.

POSLEDNJE VESTI