I poznati imaju svoje idole: Evo šta se dešava kada ih upoznaju

Pink je svojevremeno doživela ogromno iznenađenje kada ju je Jimmy Kimmel upoznao sa Johnnyom Deppom.

Pevačica je oduvek bila njegov veliki fan, te smo sigurni da će ovaj događaj dugo pamtiti. Njeno iskustvo nas je podsetilo da i poznati imaju svoje slavne idole. šta se dešava kada ih upoznaju.

1. Taylor Swift upoznala Justin Timberlaka

Još kao tinejdžerka, Taylor je oduvek gajila simpatije prema Justinu Timberlaku. A ko bi joj zamerio? Nakon što je izbacila svoj prvi album, Ellen Degeneres ju je iznenadila kada je pozvala Justina da im se pridruži. Pevačicina reakcija je neprocenjiva. Njenu facu i njen vrisak Justin će sigurno dugo pamtiti.

2. Jennfer Lawrence upoznaje Jack Nicholsona

Nakon što je dobila Oskara 2013. godine poznatoj glumici se ostvarila još jedna želja – upoznala je Jacka Nicholsona u sred intervjua. Za razliku od Taylor, bila je smirena kada ga je prvi put videla, ali faca koju je napravila čim mu je okrenula leđa govori sve.

3. Nikki Reed upoznaje Paula McDonalda

Na premijeri filma Red Riding Hood 2011. godine, glumica je upoznala Paula ispred kamera.

„Savršen si. Crvenim, pa verovatno treba da odem“, rekla mu je Nikki, a potom ga je čvrsto zagrlila. Iako se već proslavila ulogom u filmu Twilight, Paul nije čuo za nju.

„Da li je to neka poznata glumica? Bilo bi divno kada bih je ponovo sreo“, izjavio je muzičar očigledno zaljubljen na prvi pogled. Njih dvoje su se venčali krajem te godine, ali su se 2015. razveli. Nakon razvoda, Nikki se ubrzo ponovo udala za zgodnog vampira, Iana Somerhaldera.

(foto: WENN)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI