Prati nas

Extra

IDJTV Quiz otkriva tajne najpopularnijih pevača u Srbiji

Ako ste mislili da zvezde domaće muzičke scene znaju baš sve o ljudima koji su im bliski, možda ste se prevarili.

Zato je IDJTV odlučio da na svom YouTube kanalu pokrene novu emisiju Quiz u kojoj ćete saznati detalje života naših najpopularnijih pevača, ali i tome koliko oni poznaju svoje partnere, prijatelje i članove porodice. 

IDJTV Quiz je nova emisija koja od njenih učesnika zahteva deljenje detalja iz svojih privatnih života. Učesnici sede jedno preko puta drugog dok jedan od njih postavlja pitanja o sebi na koje drugi takmičar mora dati tačan odgovor. Ova igra znanja stavlja na test odnose poznatih i njihovih privatnih i poslovnih partnera, roditelja, prijatelja i poznanika, te baš preko ove emisije publika ima priliku da sazna koliko se svi oni zapravo poznaju, kao  i neke zanimljive delove njihovih života za koje ranije nismo znali.

Svoje znanje prvi su proverili mladi par Voyage i Breskvica, koji su u prvom delu emisije ušli duboko u prirodu njihovog odnosa i izneli detalje o početku njihove romantične veze.

Sledeći njihov primer, Quiz-u su se pridružili niko drugi do Lune Đogani i Marka Miljkovića, a u ovoj epizodi saznali smo da li je Luna devojka koju je Marko najviše voleo do sada.

Svoje mesto na „vrućim stolicama“ našli su i rep duo Fox i Surreal, koji su u svom stilu ispričali početak njihovog druženja.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top