Iggy Azalea priznala da je ugradila silikone

Big, big booty (foto: Vogue)

Osim što je pred fotoaparatom Mikaela Janssona pozirala u verovatno najelegantnijem izdanju dosad, Iggy Azalea je zaprepastila novina Voguea direktnim odgovorom na prilično hipotetičko pitanje.

Da možeš da promeniš nešto na sebi, šta bi to bilo?”, glasilo je samo jedno u nizu blic-pitanja na koje je popularna reperka strpljivo odgovarala, ali za razliku od mnogih kratkih odgovora, ovaj je bio nešto duži i nosio je u sebi činjenicu koju je neko vreme uspela da sakrije od javnosti.

“Već jesam nešto promenila na sebi. Pre 4 meseca sam uvećala grudi. To je nešto o čemu sam razmišljala celog života”, otkrila je Iggy, koja je, očigledno, veoma zadovoljna postignutim rezultatom.

“U početku sam mislila da to ne treba da podelim sa javnošću, ali ja sam jako loša u čuvanju tajni”, našalila se pevačica i dodala da su je po dolasku u Ameriku mnogi agenti vrbovali da se bavi modelingom, ali su odustajali nakon što bi joj uzeli mere jer ima potpuno disproporcionalno telo, ali je s godinama naučila da to odećom kamuflira.

Povezane vesti