Prati nas

Extra

Irina Shayk otkrila tajnu srećnog i uspešnog života

Irina Shayk zna da je balans ključna tajna za srećan život! Pored toga što je manekenka koja putuje širom sveta, Irina je takođe majka predivne devojčice, Lee de Seine Shayk Cooper, koju je dobila u martu 2017. godine sa svojim suprugom, Bradleyem Cooperom. 

Iako se po prvi put u životu našla u ulozi majke, uspešna manekenka se u svom rezimeu može pohvaliti i dizajnerskim sposobnostima! Irina se ove godine udružila sa Ellen Tracy povodom premijere nove modne kolekcije za Lord and Taylor. 

Irina je otkrila da je tajna u balansu i da je sve moguće ukoliko radite ono što zapravo volite i što je vaša strast. Po njenim rečima, dobra organizacija je ključna.

Mislim da žena danas ima mogućnosti da radi, bude majka i bude ono što zapravo jeste!” izjavila je Shayk u intervjuu koji je dala za E News.

Smatram da je veoma bitno shvatiti da su žene one jače, jer ako to želimo, možemo raditi više stvari odjednom. Jako je bitno biti svoj i ne odustajati od svojih ideala, jer je uz dobru organizaciju i volju sve je moguće.” objašnjava manekenka.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. lulu

    27. 10. 2018. at 08:38

    Imaš muža za poželjeti, pretalentovanog i zgodnog čovjeka koji je miljama daleko od bilo kojeg skandala. Javnost je o vama dvoma znala na kapljice a oboje ste planetarno poznati. Već na startu ste pokazali prioritete i držali ste svojui privatnost po strani. Oboje ste fantastični. Nadam se da ćete uspjeti da proživite život zajedno.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top