Isak Šabanović: Bio sam najpopularnija zvezda Granda bez centa u džepu

Isak Šabanović bio je jedan od glavnih favorita za pobedu u prošloj sezoni „Zvezda Granda“, a u finalu je osvojio drugo mesto. I pored toga što je za kratko vreme pobrao simpatije miliona ljudi, on kaže da se nije nadao plasmanu koji je postigao.

Kako je istakao, verovao je da će ući u finale, ali ne i da će pobediti. Kaže da je u to vreme bio jako popularan, ali što se tiče finansijske situacije, nikada mu nije bilo gore.

„Dugo nisam bio svestan šta se dešava oko mene, ko sam sad ja… U jednom trenutku sam bio najpopularniji momak koji nema centa u džepu. Pozajmljujem pare da odem u Beograd. U jednom trenutku shvatiš da si ti tu kao neki favorit“, rekao je Isak i dodao:

„Ja sam od početka znao da neću pobediti, da uđem u finale i đene-đene, ali da pobedim… Svi oko mene su pričali da ću pobediti, a ja sam znao da neću, uopšte se nisam razočarao ni pao psihički što nisam prvi“, rekao je pevač za „Grand“.

Podsetimo, on je nedavno priznao da mu je cena nastupa sada tri puta veća nakon što je osvojio drugo mesto u pomenutom takmičenju.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI