Search
Close this search box.

Survivor 2024: Prva učesnica Survivora je pevačica iz Novog Sada

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ivana Štrbac prva je učesnica ovogodišnjeg Survivora 2024. Pevačica iz Novog Sada otkrila je na šta je sve spremna…

Ova devojka je iz Novog Sada, ima 32 godine i bavi se pevanjem. Za sebe kaže da je veliki avanturista, a da joj je učešće u Survivoru životna želja. Ko sve učestvuje u ovogodišnjem Survivoru, pratite ovde.

Ivana Štrbac spremna na sve

Ivana je spremna da pred kamerama na pustom ostrvu pokaže pravu stranu svoje ličnosti, kao i da svojim glasom zabavi gledaoce. Uz neverovatan šarm i osmeh, ona važi za jednu od najatraktivnijih učesnica nove sezone ovog takmičarskog šou programa.

„Volela bih da jedem bube, neće mi biti problem da to jedem, samo ne bih volela da jedem pačiji fetus, ali ću jesti bube i crve. Na Tajlandu sam jela škorpione i bube, a imam kući guštera, volim životinje.“ kaže ona za sajt Nove.

Kada počinje Survivor?

Nova, treća sezona Survivora počinje u martu 2024. godine na TV Nova. Survivor je dinamičan šou u kom se takmičari suočavaju sa raznim izazovima koji testiraju njihovu fizičku i psihičku izdržljivost, a posebno do izražaja dolaze međuljudski odnosi koji su presudni za tok takmičenja. Zato u novoj sezoni gledaoci mogu očekivati neočekivane preokrete, taktičke poteze i dramatične trenutke.

POSLEDNJE VESTI