Search
Close this search box.

Izbačeni takmičar otkrio tajne Survivora: Ispred i iza kamera događaju se dva različita Survivora

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Filip Đorđievski poslednji je iz plavog tima napustio Survivor, a nakon pobratka kući za dnevnik.hr podelio je utiske iz takmičenja.

„Gledao sam kako ljudi kukaju da su nominovani ili ispali nezasluženo, pa ne želim da ponavljam istu grešku, ja sam dao sve od sebe, a dolazak do ove faze je očito bio moj maksimum. U trenutku ispadanja bio sam statistički najlošiji igrač plavoga tima i poslednje dve nedelje mog učestvovanja imao sam loše rezultate, tako da je moj odgovor da sam zasluženo ispao. Smatram da u životu treba biti samokritičan i realan, a ne živeti u oblacima i uvek druge kriviti za svoje neuspehe. Jer da je samo u pitanju bila loša serija, onda sam pak imao duel da se dokažem i ostanem u šouu, a i tamo sam izgubio. Znao sam da je šou iznad svega i da se pravila mogu menjati iz nedelje u nedelju, ali mi takmičari pristali smo na sve i nemamo zbog čega da se žalimo. Posebna moć individualnog imuniteta mene je skupo koštala, neko drugo novo pravilo koštaće nekoga drugoga, c’est la vie“, iskren je Filip.

„Survivor je bilo jedno lepo i poučno iskustvo. Bilo je uspona i padova, bilo je dana kada smo požalili što smo se prijavili, bilo je dana kada nam je bilo super. Smejali smo se zajedno, plakali zajedno. Zbližio sam se s ljudima koje znam 50 dana više nego što sam se s nekim prijateljima zbližio u 15 godina. Izgubio sam 15 kilograma, pitanje je koliko bi mi godina trebalo napolju da to postignem“, kaže on.

Filip je otkrio i ko će mu od kolega iz plavog tima najviše nedostajati i za koga navija da pobedi.

„Nora je moj BFF u Survivoru i za nju navijam od početka. To je devojka koja je imala toliko tragičan život, a uvek se uzdigne iz svega toga i trenutno ide kroz život sa veseljem i osmehom i verujem da u životu mora postojati neki balans, pa bi nakon toliko tragedija i teških trenutaka bio red da joj krenu pobede u životu. Ali kada bih bio objektivan, znam da Sanja i Leo zaslužuju da budu u finalu, a Sanja zaslužuje da bude pobednica jer je ona jedini pravi istinski Survivor u celom šouu. Ona je rođeni borac, ona ide glavom kroz zid, ona je neustrašiva i njena vatra će poslednja goreti.

Filipa su pitali i kakva je atmosfera bila u kampu kada bi se kamere ugasile.

„Ispred i iza kamera događaju se dva različita Survivora i to publika ne razume. Kamere su uključene nekoliko sati, a dan traje 24 sata. Postoji nas par bez dlake na jeziku koji ćemo uvek reći kako je i što nam je na umu, znajući da nas kamera snima i da to ide u javnost. Nismo mi glupi, oko nas su tri kamermana i znamo da bi trebalo da pazimo šta govorimo, ali ja sam odlučio da u Survivoru budem potpuno iskren i da govorim sve što mi je na duši, bilo to ispred ili iza kamera. I tu dolazi do razlike, imate ljude koji kalkulišu šta će reći i kakvi će biti pred kamerama, a kakvi kada se ugase. I onda na kraju ispadne da mi koji smo svoji i iskreni ispadnemo babe tračare, a istina je sve samo ne takva“, otkrio je on.

POSLEDNJE VESTI