Search
Close this search box.

Neću više ovo da trpim: Jakob napustio Plavo pleme u Survivor-u i šokirao sve

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Crveno i Plavo pleme suočilo se ponovo na poligonu u uzbudljivim borbama u kojima su pobedili crveni. Plavi su završili na plemenskom savetu, punom neočekivanih obrta.

Crveno pleme osvojilo je plemenski imunitet, te su u danas ostali pošteđeni, dok je plavo pleme otišlo na plemenski savet.

Atmosfere u plemenima značajno su se promenile, pa su crveni bili izutezno motivisani za borbe, dok je kod plavih zavladala negativna energija i ogromna tenzija.

Ogrlicu ličnog imuniteta nakon neizvesne igre balansa uspeo je da osvoji Dorian.

Crveni i plavi našli su se jedni ispred drugih na plemenskom savetu, dok je pred plavima bio težak zadatak – da odaberu najslabiju kariku glasanjem.

Međutim, pre nego što je usledilo glasanje, došlo je do neočekivanog obrta – Jakob je saopštio da napušta pleme.

„U Survivor-u ništa nije lako, samo je jedna stvar vrlo laka – odustati“, najavio je voditelj Bojan Perić, nakon čega je ustao Jakob i obratio se plemenima.

„Hteo sam da dođem do kraja i do jedinog preživelog, kako vreme ide, imao sam vremena da razmišljam o svemu, koje nagrade bih još hteo da osvojim ovde, šta me još čeka u Survivor-u. Jedino što nisam osvojio je taj prestiž jedinog preživelog i novčanu nagradu. Desetak dana razmišljam koliko mi je potrebno da budem u svom domu, uz svoju majku kojoj je potrebna pomoć, svom bratu“, rekao je Jakob.

Bojan Perić upito je Jakoba šta se desilo da tako odjednom donese odluku da odustane, s obzirom na to da je važio za najjaču kariku, a da su njegovi privatni problemi postojali i pre nego što se prijavio za učešće u Surviror-u, kao i da ostavlja u problemu Plavo pleme.

„To nije odustajanje, to je trud koji ću da nastavim van Survivor-a. Ne odustajem od bližnjih svojih, treba da se zna šta je bitno u životu. Meni je bitnije da budem uz svoje, bitniji mi je život bližnjeg, nego da imam status jedinog preživelog. Spoznao sam šta je meni bitno, a to su nagrade izvan Survivora, zahvalan sam što sam ovde došao. Verujem da pleme može da nastavi dalje, verujem u njih. Svi su dobri igrači, mislim da će se boriti jedni protiv drugih, nekome odavde će otići pobeda – ja želim da najbolji pobedi. Svako bira svoj put, ja ću snositi posledice, ovo je moja odluka“, istakao je odlučno Jakob.

Nakon njegove odluke Crveno pleme ostalo je zatečeno njegovim potezom, dok su plavi ostali dodatno oslabljeni, ali su podržali Jakoba i njegovu odluku i pružili razumevanje.

Ipak, svojevoljno odustajanje Jakoba nije promenilo pravila plemenskog saveta, na plavima je ostalo da izglasanju najslabiju kariku. Nakon glasanja plavi su odlučili – prvi duelista je Aleks.

„Čitamo istu knjigu drugi put, tako da se sve znalo. Survivor kao igra daje puna šansi i kroz igre i kroz imunitete. Pleme je reklo svoje. Ja ne mislim da sam najslabija karika“, istakao je Aleks na samom kraju dana.

POSLEDNJE VESTI