in

Jane Fonda: Oduvek sam imala dobru guzu!

Zadovoljna svojim izgledom u poznim godinama (foto: WENN)
Zadovoljna svojim izgledom u poznim godinama (foto: WENN)

Legendarna holivudska glumica Jane Fonda, jedna je od retkih zvezda koje sa ponosom nose svoje godine, a zašto ne bi, kada ih nosi sjajno, i svojom pojavom i figurom i dalje oduševljava svetsku javnost.

Glumica je na ovogodišnjoj dodeli Grammy nagrada ponela zeleni kombinezon, koji je istakao njenu figuru. I dok su sa jedne strane svi hvalili njen izgled, bilo je i onih malicioznih komentara da ova odevna kombinacija ne priliči ženi njenih godina. Jane je u najnovijem intervjuu podelila svoje utiske o ovom stajlingu.

Ušla u istoriju kao najstarija žena na naslovnici eminentnog magazina (foto: W)
Ušla u istoriju kao najstarija žena na naslovnici eminentnog magazina (foto: W)

“Oduvek sam znala šta želim da vidim na svom telu. Samo sam bacila pogled na taj kombinezon marke Balmain i rekla To je to. Ja najbolje izgledam kada nosim nešto što će istaći moju liniju, bez ikakvih detalja. Dakle, nešto što će istaći moj struk, kao i moju zadnjicu. Oduvek sam imala dobru guzu”, kaže Jane za magazin W.

Jane se našla na naslovnoj strani magazina W, te je ujedino i ušla u istoriju kao najstarija žena koja se slikala za naslovnicu eminetnog magazina.

“Mislim da je seksi to što me u ovim godinama ljudi smatraju modnom ikonom”, dodaje kroz smeh harizmatična diva Holivuda.