Joe Jonas o prvom iskustvu sa devojkom i veličini polnog organa

(foto: Instagram/joejonas)
(foto: Instagram/joejonas)

Joe Jonas, nekadašnji član pop-rok benda Jonas Brothers i sadašnji frontmen sastava DNCE, predstavio je u toku jučerašnjeg dana eksplicitan spot za pesmu Body Movesšto je inspirisalo novinare da mu postave brojna škakljiva pitanja, pa je u to ime on podelio priču o svom prvom intimnom iskustvu sa devojkom.

“Desilo se to sa devojkom po imenu Ashley. Izguglajte i saznaćete o kome se radi. Zabavljao sam se sa jednom Ashley, pa će vam Google dati odgovor o kojoj se Ashley radi”, ispričao je Jonas, pa nam nije bilo teško da zaključimo da se radi o Ashley Greene, sa kojom je bio u vezi pre 6 godina.

27-godišnji pevač je otkrio još nekoliko detalja o svemu ovome. “To je jako zanimljiva priča jer kod sebe nisam imao zaštitu, pa sam otrčao u sobu našeg bubnjara Jacka, koji je bio moj cimer u to doba, i bukvalno sam mu demolirao celu sobu da nađem kondome. Kada se vratio kući pomislio je da mu je neko provalio u sobu i opljačkao ga.”

Na pitanje o veličini polnog organa, Joe je uz osmeh samo rekao da voli da veruje da je obdareniji od svoje poznate braće.

Povezane vesti

Back to Top