Search
Close this search box.

Julia Roberts 30 godina kasnije ponovo kao „Zgodna žena“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Julia Roberts ponovo je zaigrala ulogu po kojoj je i dan danas pamtimo. Ona se vratila u kožu Vivian, lepotice iz filma Zgodna žena, ali samo za potrebe reklamne kampanje jednog brenda.
Marta 2020. obeležava se 30 godina od kada je neobična ljubavna priča Vivien i Edwarda osvojila filmska platna. Kolekcije brenda koji reklamira Julia zbog toga prate dopadljive i duhovite reklamne kampanje, a za ovogodišnju jesenju sezonu producentski tim je odlučio da se vrati 30 godina unazad i rekreira scenu iz filma koji je Juliju vinuo u zvezdanu orbitu – „Zgodne žene“. Kadrovi su krajem maja snimljeni u Veroni kada je 51-godišnja glumica izazvala opštu pometnju i veliki javni interes pojavivši se u kratkoj ružičastoj blejzer haljini i najlonkama iz svoje nove kolekcije.
Reklama je ovih dana ugledala svetlo dana, a obožavaoci su vrlo brzo povukli reference između filmskih kadrova i reklamnog videospota. Tako Juliju vidimo kako ponosno nosi niz vrećica koje joj jedva stanu u ruke, pritom na licu imajući blaženi izraz lice baš kao što ga je nekad imala Vivien Word.
Uprkos tome što su od njene glumačke prekretnice prošle već tri decenije, Julia izgleda jednako lepo. Njeno lice i dalje krasi očaravajući smešak, a prema kadrovima iz spota krase je i sjajne noge. U održavanju mladenačkog izgleda pomaže joj vedar duh, sitne korekcije, ali i maleni „beauty“ trikovi. Tako je na primer početkom godine odlučila da svoju dugu stilizovanu kosu da ošiša u bob koji je istakao njene prirodne kovrdže, a nova frizura bila je pravi pogodak koji ju je dodatno pomladio.

POSLEDNJE VESTI