Search
Close this search box.

Justin Theroux u vezi sa prijateljicom Selene Gomez

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Justin Theroux nije dugo patio za Jennifer Aniston. Iako su vesti o njihovom razvodu i dalje sveže, glumca su mediji već povezali sa novom devojkom. 

U pitanju je o 25-godišnja umetnica Petra Collins, kojom je 46-godišnji glumac navodno opsednut. „Justin i Petra viđaju se već neko vreme, a iako on tvrdi da su samo prijatelji, čini se da je opsednut s njom“, otkrio je izvor blizak Therouxu.

Glumac je objavio i zajedničku fotografiju sa 21 godinu mlađom devojkom, dok se još uvek nije znalo da se razvodi. Ipak, najbizarnije od svega je činjenica što je u celu priču upala i Selena Gomez.

https://instagram.com/p/Be9eClJFQv2/?utm_source=ig_embed

Dok se ova priča zahuktavala, ona je prestala da prati Petru na Instagramu. Njih dve bile su dobre prijateljice, a Petra je snimila i režirala Selenin spot za pjesmu Fetish prošle godine. Sa druge strane, Selena je bliska prijateljica Anistonove, zbog čega se pretpostavlja da je otpratila Petru.

Podsetimo, Justin i Jennifer saopštili su da se razvode 16. februara. “U nekim drugim okolnostima ovo bismo uradili sasvim privatno, no imajući u vidu činjenicu da industrija tračeva ne može a da ne propusti priliku da spekuliše i izmišlja, rešili smo da vam se obratimo direktno,” počinje saopštenje koje je poslao glumičin predstavnik za medije Stephen Huvane.

“Sve ono što je objavljeno u štampanim medijima, a ne dolazi od nas, jeste samo izmišljotina. Pre svega, i dalje poštujemo i volimo jedno drugo,” dodaje se u saopštenju.

POSLEDNJE VESTI