Search
Close this search box.

Kalu: Lazar je kao krava koja daje mleko pa ga prosipa

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Gubitak u igri za plemenski imunitet otvorio je neke bolne rane crvenom timu, što je kulminiralo Lazarusovom eliminacijom iz Survivora.

Ipak, najviše je bio u centru pažnje Kalu, koji ništa nije krio od saigrača, pa su ga izglasali za odlazak na eliminaciju. Lazar je završio u toj igri jer ga je za to direktno izabrao Bojan, koji je imao tu moć pošto je osvojio ogrlicu ličnog imuniteta.

Kalu je rekao da je Bojan, uz Marka, najveći akter ekipe, a za razliku od njih, Luku i Natašu je počastio pohvalama: „Oni su po meni najzdravija priča u ovom plemenu. Ne bih se previše zadržavao na njima jer o njima mogu reći samo pozitivne stvari”.

Kao drugarice, Kalu je izdvojio Dragu i Anju. „Možda nisu toliko slični, ali se ovde dobro slažu. Draga mi manje odgovara od Anje koja mi je jako draga. Dragin temperament mi ne odgovara i često mi je teško da budem 24 sata u njenoj blizini, jer ume da bude prilično surova prema ljudima i okolini, lako se naljuti i to mi čini neprijatnost”, rekao je Kalu.

„Lazar je pojedinac i ne pripada nijednom klanu. On je hodajuća kontradikcija. Želi da uči, srećan je i zahvalan što je tu i zbog svega što ima. Fantastičan je na poligonima, ali kao krava koja daje mleko pa ga prosipa, često to radi sebi često pokazujući sebičnost i dvoličnost i na taj način kvari utisak o sebi i kopa sebi rupu“, rekao je Kalu na plemenskom savetu.

Mario ih je zamolio da javno glasaju za ljude koji imaju dva lica, a čak je njih sedam podiglo ruke za Lazara. Ali kada su na papiru morali da predlože člana tima za eliminaciju, to je bio Kalu sa četiri glasa. „Uvek sam spreman za borbu. Bitno mi je da niko nije rekao da sam loš čovek, sve ovo ostalo nije toliko bitno”, rekao je Kalu.

POSLEDNJE VESTI