in

Katarina Grujić navodno igra u italijanskom filmu

Snimanje je, naravno, odloženo zbog korone

Čini se da se domaće pevačice takmiče u tome koja će pre da stane pred kamere. Za sada je to pošlo za rukom Milici Pavlović, koja je stvarno dobila glavnu ulogu u seriji Pevačica, ali čini se da će i Katarina Grujić na veliko platno uskoro.

Folkerka je, navodno, dobila ponudu od italijanskih producenata da glumi u jednom filmu, čija je prva klapa trebalo da padne u septembru, ali je zbog korone odloženo snimanje.

„Dogovor je bio da Kaća krajem septembra snimi prve kadrove, ali zbog situacije u svetu sve su odložili. Ekipa će se okupi početkom aprila, ako se do tada ne desi nešto nepredviđeno. Biće joj plaćen privatni avion, smeštaj i dobar honorar, mada ona za novac nije ni pitala zato što joj je čast da glumi u ostvarenju visoke produkcije,“ tvrdi izvor Srpskog telegrafa.

Grujićeva je potvrdila da je dobila novi angažman i ističe da se raduje snimanju.

„Tačno je da su me preko prijatelja zvali da glumim u italijanskom filmu. Moja uloga je kratka, ali zapažena. Snimala bih scene u kazinu u Monte Karlu, ali za sada ne bih detaljisala jer je zbog korone sve pomereno,“ rekla je Kaća.

Radujemo se ovom filmskom uratku.