in

Katarina Grujić uselila dečka fudbalera u stan?

Njih dvoje odnedavno žive zajedno


Foto: Instagram

Katarina Grujić otkrila je pre nekoliko nedelja da je u vezi sa fudbalerom Crvene zvezde Markom Gobeljićem.

A od tada – potpuna promena u životu srpske pevačice.

Kako su javili domaći mediji, njih dvoje odnedavno žive zajedno u pevačicinom stanu koji se nalazi na Vračaru, a koji je ona dobila za rođendan od oca-

„Kaća i Gobelja su četiri meseca zajedno i mnogo se lepo slažu. Kako Kaća slabije nego inače nastupa zbog cele situacije sa koronom, oni su baš dosta vremena proveli zajedno i zato su i rešili da započnu zajednički život“ počinje izvor.

„Kako su najčešće u Kaćinom novom stanu, rešili su da se Marko preseli i da im dom bude na Vračaru. Sada se neki drugari šale sa Markom kako se udao,“ rekao je za tabloid izvor blizak pevačici i dodao:

Foto: Instagram

„Koliko znam, veza im je baš ozbiljna i svi njihovi najbliži se nisu iznenadili kada su saznali da su Kaća i fudbaler započeli zajednički život.“

„Kaća se uklopila u ulogu žene fudbalera, pa se druži sa suprugama Markovih kolega. Ne čudi me da već planiraju svadbu i da će je zakazati za sledeću godinu. Kaćini su lepo prihvatili Gobelju, a znam da je i Kaća išla u Kraljevo odakle je njen dragi da upozna njegovu porodicu,“ završio je izvor.