in

Katy Perry i Orlando Bloom potvrdili vezu posetom Vatikanu

Verski susret u Vatikanu

Katy Perry Orlando Bloom sada su i zvanično potvrdili da su zajedno, nakon što su pre godinu dana raskinuli jednogodišnju vezu. 

Glasine su pokrenuli sami, početkom godine, tako što su na društvenim mrežama oboje u isto vreme objavili fotografije iz istog resorta na Maldivima. Zatim je pevačica ispod njegove golišave slike na Instagramu na kojoj se pohvalio čvrstim trbušnjacima komentarisala da joj se sviđa to što vidi, što je bila dodatna potvrda da su odlučili da svojoj vezi pruže drugu šansu.

Sada su prvi put viđeni zajedno u javnosti nakon pomirenja, i to u Vatikanu u poseti Papi. Glumac i pevačica bili su na trodnevnoj konferenciji United to Cure koju je organizovalo Papinsko veće za kulturu.

Keti je na konferenciji održala govor o meditaciji, kako je ispričala u jednom od svojih Instagram Storyja u kojem je otkrila i da joj društvo u Vatikanu čine njena mama, njen menadžer i njen “dragi” Orlando Bloom, kako ga je sama oslovila u videu.

Par se u Vatikanu upoznao s papom Franjom, a Katy je za tu priliku nosila crno, a na glavi je imala kapu s mrežicom preko očiju, a Orlando je bio u odelu.

Prošetali gradom nakon susreta

Osim što su se rukovali s Papom, izgleda da su se u Vatikanu i veoma dobro zabavili, ako je suditi po Ketinim objavama na društvenim mrežama. Par je usput razgledao i znamenitosti u Rimu, za šta se Katy presvukla u potpuno belo izdanje s velikim šeširom.