in

Kendru Wilkinson kritikuju zbog fotografije ćerke, ona oštro uzvratila

Pozdrav za trolove (foto: Instagram.com/kendra_wilkinson_baskett)
Pozdrav za trolove (foto: Instagram.com/kendra_wilkinson_baskett)

Iako trenutno sa porodicom uživa na odmoru na rajskom ostrvu, Kendra Wilkinson je iznervirana komentarima pratilaca na Instagramu imala vrlo oštar odgovor na njihove kritike.

Bivša Playboyeva zečica je objavila fotografiju (koju je kasnije obrisala) dvogodišnje ćerke koja sedi na plaži bez kupaćeg kostima, ali se na fotografiji ništa nije videlo. Međutim, nekima se ovaj post Wilkinsonove uopšte nije dopao te su odmah krenule prozivke na račun nje kao majke. „Postavila je fotografiju gole devojčice na plaži. Sigurna sam da su se mnogi odmah zabrinuli jer je sve moglo da se vidi“, napisao je jedan prilično neupućeni pratilac.

Kendra sa ćerkom i sinom (foto: Instagram.com/kendra_wilkinson_baskett)
Kendra sa ćerkom i sinom (foto: Instagram.com/kendra_wilkinson_baskett)

Kendra je odmah postavila fotografiju srednjeg prsta kao pozdrav za sve trolove i napisala: „Wow, svojim poslednjim postom sam vas razotkrila, vi bolesni kre**ni. Seksualizacija deteta nije OK. Čak i vi koji pitate zbog čega je to postavila? Vi ste takođe loši kao i pedofili. Svi vi koji sedite u kavezima, umuknite i razmislite o životu, Ali, vaš život je već završen. Zato i mi moramo da živimo u kavezu zbog vas bolesnika koji tako vide decu??? Čoveče, ovaj svet je sje***ji nego što sam mislila“, napisala je ona i objavila još fotografiju sa decom, dvogodišnjom ćerkicom Alijah Mary i sedmogodišnjim sinom Hankom Basketom IV.