Search
Close this search box.

Košarkaš i glumica novi par: Raduljica u vezi sa policajkom iz „Ubica“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Miroslav Raduljica uspeo je da osvoji srce lepe policajke iz hit serije Ubice mog oca Ivane Dudić.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, centar naše košarkaške reprezentacije i mlada glumica su tri meseca u vezi, a upoznao ih je zajednički prijatelj. Inače, mali broj ljudi je upoznat s tim da su njih dvoje zajedno.

„Miroslav se u Ivanu zaljubio na prvi pogled. U početku su izlazili samo s prijateljima da niko ne bi provalio da među njima sevaju varnice, a sada su već viđeni kako se sami šetaju pokraj reke. Baš deluju zaljubljeno i srećno. Ipak, njih dvoje svoje privatne stvari žele da zadrže daleko od javnosti, pa ne vole da se eksponiraju i pričaju o svojoj ljubavi. Štaviše, da su zajedno, kriju kao zmija noge,“ priča naš izvor blizak sportisti.

On kaže da nijedno od njih zasad nema planove za budućnost.

„Zasad nema ni govora o tome da se čuju svadbena zvona. Oni su na početku veze. Lepo im je i to im je najvažnije. Oboje su maksimalno posvećeni svojim karijerama, ali imaju dovoljno vremena i za njih dvoje. Raduljica ima mnogo razumevanja za to što je Ivana angažovana tokom leta na novom projektu i još nije sigurno da li će otići zajedno na letovanje,“ završava naš izvor.

Pozvali smo atraktivnu policajku, koja se iznenadila kada je čula povod.

„O privatnom životu ne govorim za medije. Trenutno snimam novi film i nemam komentar na to što me pitate,“ rekla je kratko Ivana.

Inače, Ivana se poslednje četiri godine profesionalno bavi glumom. Ona je karijeru počela 2014. godine kao Jelena u seriji „Urgentni centar“. Igrala je i u serijama „Bićemo prvaci sveta“, „Jedne letnje noći“, „Čizmaši“, „Prvaci sveta“ i filmu „Par i nepar“. S druge strane, Raduljica je počeo karijeru u mladim kategorijama FMP Železnika. Svoj debi u prvom timu FMP imao je u sezoni 2005. Pet godina kasnije je bio proglašen za najkorisnijeg igrača Superlige Srbije. Igrao je i za NBA i Panatinaikos.

POSLEDNJE VESTI