in

Kourtney Kardashian u vezi sa 23-godišnjim bokserom i Scott je pobesneo

Kourtney sa novim dečkom koji je od nje mlađi 15 godina (foto: Backgrid)
Kourtney sa novim dečkom koji je od nje mlađi 15 godina (foto: Backgrid)

Kourtney Kardashian pojavila se juče u javnosti sa bivšim bokserom Younesom Bendjimom i odmah su krenule spekulacije da je rijaliti zvezda, koja je nedavno proslavila 38. rođendan, u vezi sa 23-godišnjim sportistom.

Izvor blizak Kardashianki je za E!News potvrdio da su njih dvoje započeli romansu, ali da veza još uvek nije ozbiljna. “Kourt i Younes su izašli nekoliko puta prošle nedelje. Još su na početku veze, i tek se upoznaju, ali sjajno im je zajedno”, rekao je izvor blizak nekadašnjem bokseru.

Njih dvoje su se upoznali prošlog oktobra na Nedelji mode u Parizu, i Younes je bio sa Kourtney u noći kada je njena sestra Kim Kardashian opljačkana u francuskoj prestonici. “On se Kourtney zaista dopada i uvek kada ima slobodnog vremena i kada nije sa decom zove ga da se vide”, dodao je izvor.

A post shared by Kourtney Lovely ♡ (@kourtneylovely) on

Međutim, problem u njihovoj vezi predstavlja Scott Disick, koji, očekivano, nije srećan što je njegova bivša pronašla 15 godina mlađeg dečka. “Scott uopšte ne želi da se Kourtney zabavlja sa Younesom. Ne želi da gleda njihove zajedničke fotografije niti da čuje za njih. Kourt je pokušala da upozori bivšeg da će se možda pojaviti njene fotke sa novim dečkom, ali Scott ne podnosi da je vidi sa nekim drugim, naročito ne sa Younesom”, otkriva izvor blizak paru i dodaje da Disick i dalje voli majku svoje troje dece, bez obzira što više nisu zajedno.