in

Kourtney Kardashian uživa sa novim dečkom u Francuskoj

https://www.instagram.com/p/BWGMG3TAr3W/?tagged=younesbendjima

Kourtney Kardashian i njen dečko Younes Bendjima definitivno znaju kako da iskoriste vrele letnje dane, odlučivši da produženi vikend provedu u Francuskoj.

Tridesetosmogodišnja majka troje dece i njen 15 godina mlađi dečko, proveli su prvu noć u Byblos-Palace hotelu u srcu Sen Tropea, na Francuskoj Rivijeri. Prema izvoru, par je drugog dana iznajmio luksuznu vilu koja je pod dvadesetčetvoročasovnim obezbeđenjem.

Kako izvor kaže, Younes obožava da je vodi u razgledanje raznih mesta jer zaista želi da se Kourtney opusti i lepo provede.

Kourtney je iskoristila priliku da pokaže svoje fit telo u jednodelnom kupaćem kostimu vrednom gotovo 600 dolara. Par svakodnevno uživa u vožnji pedaline, plažama, i posećivanju gradskih restorana.

View this post on Instagram

@younesbendjima and @kourtneykardash in St Tropez. #younesbendjima #kourtneykardashian #kardashiansisters #kardashianjennerfamily #karjenfan

A post shared by KARDASHIAN⚜️JENNER (@karjenfan) on

U nedelju popodne, dvoje zaljubljenih viđeni su kako se drže za ruke šetajući ulicama Sen Tropea. Čini se da se par odlično slaže, što je potvrdio i širok osmeh na licu sestre Kardashian.

Prema drugom izvoru, Younes je odlučio da se posveti svojoj karijeri, dok Kourtney nije želela ozbiljnu vezu, a fanovi su se pitali da li je odnos počeo da se „hladi“ između njih dvoje. Pa, fotografije sa odmora ipak pokazuju šta se zapravo dešava, i da im je u vezi sve i više nego u redu.

https://www.instagram.com/p/BWJasdfHZEh/?tagged=younesbendjima