Prati nas

Extra

Kristina Perić, prva Srpkinja koja je Viktorijin anđeo

Manekenka Kristina Perić je prva naša manekenka koja je potpisala ugovor sa Victoria’s Secretom, zbog čega je njen način života, luksuzna i česta putovanja u žiži interesovanja mnogih.

Iako kad god ima priliku dolazi u Srbiju kako bi se videla sa porodicom i prijateljima, Kristina se još pre nekoliko godina otisnula u inostranstvo.

Razlog zbog kog je odlučila da tamo gradi karijeru jeste taj što za njeno lice tamošnji dizajneri plaćaju hiljade evra, dok se u Srbiji često dešava da manekeni za reviju koju odrade umesto novca dobijaju garderobu i obuću, prenosi Kurir.

Kristinu je u junu ove godine zaprosio dugogodišnji izabranik, menadžer Damir Đurđević, a veridba se dogodila u Italiji, nakon editorijala koji je snimala.

“Nisam očekivala da će me zaprositi baš sada, iako smo pričali na tu temu. Bila sam uverena da će mi prsten dati krajem maja, za moj rođendan, kad smo bili na Kipru. Ali nije. Posle mi je objasnio da je pomislio kako to ne bi bilo iznenađenje, a upravo je to hteo da postigne. I uspeo je u toj nameri, stvarno sam u šoku. I dalje,” rekla je ona u junu za magazin Gloria.

“Stigao je pravo na set, a na putu do hotela pričali smo o svakodnevnim sitnicama, ničim nije nagoveštavao šta planira. Međutim, dok smo se spremali za večeru, stao je ispred mene i izvadio kutijicu. Kad ju je otvorio, rekao je: “Mislio sam da budeš Đurđević”. Izgovorila sam “da” bez razmišljanja. Prsten je upravo onakav kakav sam priželjkivala, elegantan sa malim dijamantom. Uvek bih takav birala,” objasnila je ona.

Venčaće se iduće godine, najverovatnije u maju. Iako je Kristina maštala o malom, skromnom venčanju, zbog brojne porodice ono će biti veliko. Zato u šali kaže da će imati veliku, jednostavnu svadbu.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top