Connect with us

Hi, what are you looking for?

Život

Krive su zvezde: Nesrećni par umro u razmaku od samo par dana

(foto: youcaring.com)

(foto: youcaring.com)

i  bili su godinama zajedno, a kako su bolovali od iste bolesti, umrli su u razmaku od samo pet dana.

Sudbina Katie i Daltona često je upoređivana sa američkom ljubavnom dramom Krive su zvezde, u kojoj se glavni akteri upoznaju u grupi za podršku obolelima od raka i zaljubljuju jedno u drugo.

Njih dvoje su se borili protiv cistične fibroze, genetskog poremećaja koji najviše remeti funkciju disanja, a dovodi i do zapaljenja pluća i pankreasa.

Nesrećni par je nažalost izgubio bitku sa opakom bolešću, a Katie je umrla samo pet dana nakon supruga. “Rano jutros joj se ostvarila želja da bude kod kuće, u svom krevetu, okružena mamom, tatom, bratom i psima, umirući u miru, daleko od bolnice i cevi”, napisala je Katina majka na Facebook-u. “Znam da je Dalton čeka raširenih ruku.”

Tekst se nastavlja nakon reklame.

“Ako postoji nešto što želite da uradite, ne čekajte. Život je kratak, volite što jače možete”, poručila je majka preminule devojke.

Ostavi komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pročitaj i ovo

Horoskop

U nastavku pročitajte Dnevni horoskop za 4. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Horoskop

U nastavku pročitajte dnevni horoskop za 5. april 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Horoskop

U nastavku pročitajte nedeljni horoskop od 6. do 12. aprila 2020. godine. Kliknite na strelice da dođete do svog znaka.

Vesti

Američka pevačica Pink otkrila je u petak uveče na instagramu da su ona i njen trogodišnji sin oboleli od virusa korona, ali da su se i...

Bizarno

Pevač Mitar Mirić našao se među 20 uhapšenih juče u beogradskom hotelu zbog neopoštovanja mera koje su propisane tokom vanrednog stanja.

Foto

Pre nekoliko dana, srpska blogerka Zorana Jovanović Zorannah objavila je fotografije na kojima izgleda previše mršavo, što je njene pratioce zabrinulo.

Vesti

Mladi glumac Logan Williams, koji je u seriji The Flash igrao mladog Barryja Allena, iznenada je umro u četvrtak, u 16. godini.

Vesti

Samoizolacija je ovih dana najvažnija, to znaju i vrapci na grani, ali kako ćete podneti to što ste u karantinu navodno zavisi i od...

Extra

I sami znate da je u doba pandemije korone najbitnije da ostanemo kod kuće i ostanemo jedinstveni – a na to nas poziva i...

Bizarno

Rada Manojlović besna je napustila Beograd i otišla u svoje rodno selo Četereže, a sve zbog Harisa.

Extra

Ana Nikolić otkrila je da je tek sada shvatila da pandevija virusa Covid-19 nije bezazlena stvar.

Extra

Kylie Jenner jedna je od onih zvezda koje borave u izolaciji zbog pandemije koronaviruse, gde sa svojom dvogodišnjom ćerkom Stormi često objavljuje zanimljiv sadržaj.

Reklama