in ,

Lady Gaga i Taylor Kinney raskinuli veridbu


(foto: Jordan Strauss/Invision/AP)
(foto: Jordan Strauss/Invision/AP)

Već nekoliko nedelja unazad se polemiše o raskidu veridbe Lady Gage Taylora Kinneya, budući da 30-godišnja pevačica već neko vreme ne nosi verenički prsten.

Međutim, u toku jučerašnjeg dana su govorkanja postala sve glasnija, nakon što su brojni izvori bliski paru dali izjave za američku štampu, pa se naposletku oglasila i sama pevačica.

„Taylor i ja smo oduvek verovali u to da smo srodne duše. Baš kao i svaki drugi par, i mi imamo uspone i padove, a trenutno smo na pauzi. Oboje smo ambiciozni umetnici koji se trude da njihova veza uspe uprkos konstantnoj razdvojenosti i prenatrpanim rasporedima. Molim vas, navijajte za nas. Mi smo kao i bilo koji drugi par i veoma volimo jedno drugo“, napisala je Gaga uz zajedničku crno-belu fotografiju.

(foto: Instagram)
(foto: Instagram)

Gagin zvaničnik za medije je, takođe, potvrdio vest o trenutnom raskidu, uz obrazloženje da je par prošle godine proveo veoma malo vremena zajedno zbog obaveza, kao i da su i ove godine isuviše posvećeni poslovnim projektima. Dok Kinney radi na novoj sezoni serije, Gaga neumorno snima novi album, tako da su sporazumno doneli odluku da se razdvoje.

Podsetimo, par se upoznao 2011. godine, na snimanju spota You and I, a vezu je krunisao veridbom na Dan zaljubljenih prošle godine. Budući da su uvek jedno o drugom pričali sa mnogo ljubavi svi su očekivali venčanje, ali je, umesto toga, došlo do razdvajanja puteva. Samo trenutno, nadamo se.