Search
Close this search box.

Lana del Rey izbačena iz pesme Don’t Call Me an Angel?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nije neuobičajeno da radio stanice emituju drugačije verzije pesama, s obzirom na to da su navike radio slušalaca drugačije od ostalih, ali poslednja je iznenadila javnost.

Naime, prema nezvaničnim informacijama, američke radio stanice emituju skraćenu verziju pesme Don’t Call Me an Angel, koju izvode Ariana Grande, Miley Cyrus Lana del Rey, ali su navodno iz numere izbacili ceo deo Lane del Rey.

Pesma, koja je bržeg tempa, usporava u trenutku kada pevačica izvodi svoj deo, pa mnogi pretpostavljaju da je to razlog što radijska verzija numere traje 2:30, umesto 3:10 minuta.

Fanovi su besni zbog ove odluke, a svoje nezadovoljstvo iskazali su na twitteru. „Većina ljudi – i ne samo fanovi – smatraju da je Lanin deo najbolji u celoj pesmi, a sada su ga isekli!? Ne zaslužuju je,“ neki su od komentara na ovaj nesvakidašnji potez.

Sa druge strane, neki smatraju da Lana ne bi dobila priliku da bude u pesmi da je Ariana nije zvala, i da zbog toga treba da bude zahvalna na pruženoj prilici.

https://twitter.com/fuckingreatful/status/1173841880699686912

Nijedna od pevačica nije komentarisala ove navode, ali se još uvek nije ni pojavila ova verzija. Do tada, slušamo pravu na YouTubu, objavljenu prošle nedelje. Pesma je deo muzike iz filma Čarlijevi anđeli, u kome glume Kristen Stewart, Naomi Scott i Ella Balinska.

POSLEDNJE VESTI