Search
Close this search box.

Lava predstavila spot za novi singl „Snaga svetlosti“

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: lava.rs)

 

Pevačica Lava predstavila je novi spot za svoj novi singl „Snaga svetlosti“, koji prati istoimenu kampanju za podršku ženama u izazovnoj fazi života kada donose odluku o velikom koraku da postanu majke ili kada taj korak već realizuju.

Ova kampanja je usmerena na menjanje stereotipa da uspešna majka može biti uspešna samo ako žrtvuje velike ambicije u karijeri, jer ovakav stav društva često žene stavlja pred nezahvalan i težak izbor. Pored ovih uvreženih stereotipa, u trenutku kada se žena ostvari kao majka, ponovo je stavljena pred izazove koji otežavaju da se pokrene i poveže sa svojim drugim ulogama: ženom od karijere, partnerkom, prijateljicom i slično.

Lava je mama, internacionalni trener za edukacije iz oblasti profesionalnog i ličnog razvoja, kao i vlasnik regionalne kompanije „NLP Energy House“. Pored uspešne karijere u oblasti ličnog razvoja, Lava je svoju ljubav prema muzici pretvorila u još jedan način da inspiriše i pokreće ljude na pozitivnu promenu. Kroz svaku pesmu do sada, Lava je imala kampanju koja ukazuje na rešenja nekih od poteškoša našeg društva.

(foto: lava.rs)

Prvu kampanju posvetila je ljubavi i odnosu poštovanja i uzajamne podrške između partnera kroz pesmu „Prati znak“, a drugu kampanju pod nazivom „Sada me ljubi“ namenjenu trudnicama, propratilo je puno javnih ličnosti, medija, i naišla je na fenomenalan odjek kod trudnica.

Kada je ostala u drugom stanju, Lava je spoznala izazove sa kojima se današnje trudnice i buduće mame susreću, gde se posebno izdvojio problem nedostupnosti i validnosti informacija o pravima trudnica, kao i razni strahovi za zdravstveno stanje sebe i deteta.

Kampanja „Snaga svetlosti“ prati novu Lavinu pesmu: „Luča“.

Radnja spota odvija se u predivnim predelima Fruške Gore i prati nežne trenutke između majke i bebe. Simbolično dočarava čovekovu povezanost sa prirodom i emocionalnu vezu majke i deteta kroz kadar dojenja. Poljane, šume, trešnjini cvetovi, jezerce i bajkoviti predeli krunisani su kadrovima dečijeg osmeha i radosti jedne bebe u ovoj predivnoj baladi. Kadar dojenja u prirodi pored jezera naglašava nežnost i zajedništvo majke i bebe, a uz to sa sobom nosi ideju prevazilaženja taboo-a dojenja u javnosti.

(foto: lava.rs)

POSLEDNJE VESTI