Search
Close this search box.

Braća su mi se drogirala, zajedno smo išli na lečenje: Najomraženiji lik Survivora podelio mučnu porodičnu priču

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Lazar Dimitrijević o drogi progovorio u Survivoru! Teška života priča najomraženijeg lika u ovogodišnjem Survivoru podelila je javnost.

Kako je rekao u razgovoru sa svojom saplemenicom Marijom, dvojica njegove starije braće bila su zavisnici od narkotika. Ovo ga je, kaže, naučilo teške životne lekcije i „napravio svoj put“.

„Niko ne razmišlja kako je došlo do toga da sam sada stabilan i srećan, imam dva starija brata, jedan je 91. godište, jedan je 95. godište, ja sam za njih bio prevezan. Zovu se Bora i Kosta. Ali, oni su prolazili kroz loše periode života, zavisnosti, droge, svega toga. Porodično smo išli na lečenja. Danas kada bih nekome rekao, ne bi niko ni pomislio to“, rekao je Lazar u Survivoru.

Kako je objasnio, porodična „lečenja“ trajala su oko osam nedelja.

Lazar Dimitrijević o drogi

„Išli smo u Paunovu na Banjici, gde se okupljamo sa ostalim porodicama koji imaju ostale probleme bilo koje zavisnosti. Bili smo sedam – osam nedelja dok se to ne završi i dok nam ne daju odobrenje da možemo da napustimo te sesije“, rekao je Lazar.

„Najsmešnija scena je bila kada smo otišli na to lečenje zbog srednjeg brata koji je bio veliki problem, a stariji brat je rekao da on isto to radi, a da to niko ne zna. Ja sam hteo da proživim tu priču, doživeo sam dno – dna, da bih i ja iz toga prosperirao. Iskustvo moje braće je bilo takvo da sam izvukao šta je dobro, gde su oni pogrešili, znam šta je dobro“, ispričao je on dodatno.

Kaže da je sve to čuvao u sebi.

„Ja sam uspevam da u najlošim trenucima da se držim sebe. Znali su moji drugari, ali niko drugi“, zaključio je Lazar.

Marija Dimitrović, koja je razgovarala sa njim, podelila je sličnu priču, rekavši da takođe ima dva starija brata, a da se jedan od njih drogirao.

POSLEDNJE VESTI