Lennyju Kravitzu ispao penis na bini (FOTO 18+)

Na izvol'te! (foto: hellobeautiful)
Na izvol’te! (foto: hellobeautiful)

Popularna muzička zvezda i zavodnik ženskog srca Lenny Kravitz se ovih dana bori sa ogromnim medijskim pristiskom, budući da je javnost zabrujala kada su se na internetu pojavile slike njegovog penisa sa nastupa u Švedskoj.

Naime, priča i nije toliko strašna jer Lenny nije hteo namerno da svoju muškost pokaže damama iz prvog reda na koncertu u Stokholmu koji je nedavno održao, već je, u umetničkom zanosu, čučnuo sa gitarom i tesne kožne pantalone koje je nosio samo su se razdvojile na nezgodnom mestu.

Još nije ni završio svoju prvu pesmu na koncertu kada je nastala velika buka i vriska u publici, jer su oduševljne Šveđanke videle da Lenny ne nosi gaće, te je njegov penis bukvalno visio kroz veliku rupu na pantalonama.

Video snimak i fotografije su ubrzo procirkulisale internetom a stari dobri zavodnik se brže bolje odlično snašao. Na Twitteru je postovao haštag #penisgate i SMS prepisku između njega i rokera Stevena Tylera: “Čoveče, nemaš donji veš i imaš pirsing…jeb*te …nikada mi nisi pokazao to sra*e”.

Oduševljeni fanovi širom sveta su ubrzo počeli da postavljaju interesantne fotke koje predstavljaju njihove reakcije kada su videli na internetu penis Lennyja Kravitza. Neke od njih izgledaju ovako.

https://twitter.com/biscuitahoy/status/628867115529961472

Definitivno je ovo bio nastup za pamćenje, a necenzurisanu verziju fotografije možete pogledati ovde.

 

Povezane vesti

Back to Top