Search
Close this search box.

Ljubavna priča koja vas neće ostaviti ravnodušnim stiže u bioskope

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: PR)

Drage dame, naoružajte se papirnim maramicama, jer ovo nije obična ljubavna priča – ovo je pripovest o hrabrosti i stvarnim ljudskim sudbinama. Zato ne propustite Grand Black’n’Easy Ladies night događaj u bioskopima Cineplexx Delta City, Kragujevac Plaza i UŠĆE Shopping Center uz prikazivanje filma Dok nisam srela tebe koji je zakazan za četvrtak, 16. jun, sa početkom u 20 časova.

Sve pripadnice lepšeg pola koje se odluče da pogledaju ovu iskrenu i nadasve inspirativnu priču, očekuje na poklon primerak Story magazina uz svaku kupljenu ulaznicu, kao i pokloni iznenađenja koje su pripremili Vulkan izdavaštvo i Grand Black`n`Easy.

Louisa i Will na koncertu (foto: PR)

Louisa Clark zna mogo toga. Zna koliko koraka ima od njenog stana do autobuske stanice. Zna da voli ono čime se bavi, a da možda ipak ne voli svog dečka Patricka. Ono što Lou ne zna je da će uskoro izgubiti posao, kao i umirujuću spoznaju, njoj neophodnu, da zna šta budućnost donosi. Will Traynor zna da mu je saobraćajna nesreća na motociklu oduzela želju za životom. Zna da sve od tada deluje beznačajno i tmurno – i zna kako će to okončati. Ono što Will ne zna je da će u njegov život uz vatromet boja uleteti Lou. Ali ni jedno ni drugo ne znaju da više nikada ništa neće biti isto. Dok se nisu sreli, život još uvek nije počeo.

Rediteljka Thea Sharrock je glavne uloge u filmu poverila simpatičnoj Emiliji Clarke i šarmantnom Samu Claflinu, koji su domaćoj publici poznati iz serijala Igra prestola i trilogije Igra gladi.

Karte za Ladies night i projekciju filma Dok nisam srela tebe su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs.

Trejler za film možete pogledati ovde.

https://www.youtube.com/watch?v=2mUUqkuR2MA&feature=youtu.be

POSLEDNJE VESTI