Prati nas

Extra

Ljubavni trougao: Nova devojka Scotta Disicka ugrožena zbog Kourtney!

Dok Scott uživa u zajedničkom putovanju, njegova devojka razmišlja da li je pravilno postupila.

Nakon više meseci neprijatne tenzije, bivša devojka Scott Disicka – Kourtney Kardashian pomirila se sa činjenicom da njen bivši dragi ima novu devojku i bila je spremna da uspostavi dobre odnose sa novonastalim parom. Međutim, Sofia Richie nije baš najsrećnija zbog toga.

Iako su njih troje provodili vreme zajedno za praznike, i Sofiji je drago da je Kourtney konačno shvatila njihovu vezu ozbiljno,izvor tvrdi da je njeno konstantno prisustvu Sofiji preko glave jer ne može da provodi vreme nasamo sa svojim partnerom.

Naime, dvadesetogodišnja manekenka pridružila se Scottu, Kourtney i njihovo troje dece na zajedničkom porodičnom putovanju za praznike u Meksiko, a takođe je prisustvovala proslavi nove godine porodice Kardashian u Aspenu. Međutim, uprkos naizgled dobrom odnosu dveju zvezda, Sofija se oseća ugroženom.

Svaki put kada su zajedno Korutney nosi provokativnu odeću kako bi pokazala svoje obline” , tvrdi izvor.

Iako Sofija pokušava da bude ‘iznad situacije’ i razume potrebu dobrih odnosa dvoje roditelja, još uvek ima poteškoća da se navikne na novonastalu situaciju.

Sve što je Sofija želela je da bude prihvaćena od strane porodice Kardashian, ali ukoliko je ovo ishod te prihvaćenosti, uopšte je ne želi” , dodao je izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top