Ljubavno pismo koje je raznežilo planetu!

I dalje se vole (foto: huff post)
I dalje se vole (foto: huff post)

Više nisu zajedno ali ljubav živi!

Kreator Stefano Gabanna objavio je u italijanskom dnevnom listu Corriere della Sera emotivno i dirljivo pismo svom bivšem partneru i čoveku koji je njegov poslovni partner već punih 29 godina. Domeniku Dolceu. A evo šta je sve napisao…

“Dragi Domeniko ,

Nikada ti do sada nisam napisao pismo. Mislim da je to bilo prevashodno zato što mi nikada nisu bile potrebne reči da opišem ono što sam osećao prema tebi. Ti i ja smo bili jedno. Mi smo disali kao jedno. Bio je dovoljan jedan pogled, pa da znamo šta onaj drugi misli. Da, ovo je prvi put da ti pišem i moram da priznam, osećam se malo čudno.

Naši razgovori su bili kao ping-pong igra: ja započnem neku misao, ti je završiš, ti poželiš da podeliš utisak o nečemu, ja te prekinem, odnosno kažem upravo ono što si ti pomislio da kažeš. Sad kad pišem, sve mi se čini čudno i drugačije jer u ruci imam olovku i papir i reči mi se čine nekako teške, a mi smo mnogo više od reči i uvek ćemo biti.

Brend smo pokrenuli bukvalno od nule, ali smo ga izgradili s ljubavlju i neverovatnom strašću koju je oblikovala i hranila naša ljubav. Oslanjali smo se jedan na drugog, međusobno podržavali, uspevajući da prevaziđemo sve prepreke i predrasude. Čak i danas kada više nismo zajedno, zahvaljujući tom osećanju, toj neraskidivoj vezi, mi nastavljamo da radimo zajedno i da se zajedno suočavamo sa srećnim i tužnim momentima koje nam život režira. Ti si moja porodica i uvek ćeš to biti.

Prošlo je dosta godina od kada sam te upoznao,i sve se promenilo, a opet i nije. Emocije koje sam tada osetio, samo su se transformisale u drugi oblik, donoseći mi spektar prelepih osećanja. Ti i ja ćemo uvek biti nešto jedinstveno u mom životu, kao i pismo koje ti pišem.

Volim te, Stefano.”

Redakcija Tracara.com/Puls

Povezane vesti

Back to Top