Search
Close this search box.

Luna Đogani dobila svoj prvi posao

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Instagram)

Luna Đogani, ćerka poznatih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija, nedavno je dobila svoj prvi posao. Radi na jednom splavu kao mendžerka.

Kako priznaje Anabela, Luna je presrećna zbog ove prilike jer već neko vreme želi da zaradi svoj dinar. Osim toga, ona studira hotelijerski i turistički menadžment, te je ostvarila svoju želju da nađe posao u poziciji mendžera.

„Ona studira mendžment pa će joj ovo doći kao neki vid prakse. Neko je prepoznao nešto u njoj i dao joj priliku. Držim joj fige, pa ćemo da vidimo kako će se snaći. Vidim da je veoma zainteresovana da nauči taj posao. Ima moju podršku, naravno. Za takve stvari uvek. Za pošten i marljiv rad uvek. Srećna sam što je devojka koja želi da zarađuje svoj novac na fin, kulturan i pošten način. Meni je to najveći uspeh i ponos“, izjavila je ponosna mama za Alo.

#mybaby #mygirl ?

A photo posted by ?#NoviSingl?? (@anabelci) on

„Mislim da bez obzira na to čija si ćerka ili sin, ne možeš da uspeš ako nemaš ono nešto. To mi nije glupo da kažem, iako je moja ćerka. Ona definitivno ima ono nešto, jer ima 120 hiljada pratilaca na Instagramu, mnogo više od mene. Iz nekog razloga je ljudi vole, prate, komentarišu. Mislim da nije dobila posao jer je moja ćerka, već zato što je sama po sebi interesantna. Prepoznli su u njoj kao takvoj da može da bude ambasador tog splava“, rekla je Anabela.

Mi Luni želimo puno sreće na novom radnom mestu.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

POSLEDNJE VESTI