Search
Close this search box.

Madonna raskinula sa 40 godina mlađim dečkom

Foto: Instagram
Pop zvezda Madonna prethodnim meseci je često u centru pažnje svojim izjavama u kojima se bori protiv sveprisutne mizoginije. Ipak, sada je u fokusu njen ljubavni život.
Američki mediji pišu da je raskinula sa 40 godina mlađim modelom Andrewom Darnelom. Kako je izvor za pomenuti medij rekao, ovo je samo dodatno poljuljalo samopouzdanje pop zvezde. Njih dvoje su vezu započeli prošle godine nakon što je pevačica raskinula sa dvadesetosmogodišnjim plesačem Ahlamalikom Williamsom sa kojim je bila tri godine. „Bio je to samo vrlo ležeran odnos s Darnelom, tako da nije slomljena. Samo se razlaz dogodio u pogrešno vreme,“ tvrdi izvor blizak pop zvezdi. „Ona ima manje krize samopouzdanja i ovo ne pomaže. Dobro se zabavljala s Endruom, ali to nikada nije bila ljubav ili nešto slično“, rekao je izvor. Inače, Madonna trenutno priprema svetsku turneju, tokom koje će održati čak 72 koncerta. Uprkos uspehu, zamera joj se – izgled. Njena fotografija sa dodele Grammy nagrada nedavno je izazvala lavinu negativnih komentara, koje je ona osudila.
Foto: Instagram

Madonna se ne izvinjava zbog izgleda

„Bila mi je čast da se predstavim Kim Petras i Sema Smita na dodeli Gremija. Htela sam da dodelim poslednju nagradu koja je bila „Album godine“, ali sam mislila da je važnije da predstavim prvu trans ženu koja je nastupila na Gremijima – trenutak stvaranja istorije! I povrh toga je osvojila Gremi! Umesto da se fokusiram na ono što sam rekla u svom govoru koji se odnosio na zahvalnost za neustrašivost umetnika kao što su Sem i Kim – Mnogi ljudi su odlučili da pričaju samo o mojim fotografijama iz krupnog plana. Krupni kadrovi bi izobličili bilo čije lice“, započela je Madona na Instagramu. „Još jednom sam uhvaćena u blještavilu ejdžizma i mizoginije koja prožima svet u kome živimo. Svet koji odbija da slavi žene starije od 45 godina i oseća potrebu da ih kazni ako nastave da budu jake volje, vredne i avanturističkog duha“, nastavila je pevačica na Instagramu. „Nikada se nisam izvinila ni za jedan od kreativnih izbora koje sam napravila, niti za način na koji izgledam ili se oblačim i neću ni početi. Od početka karijere sam degradirana od strane medija, ali razumem da je sve ovo test i srećna sam što mogu da postavim put kako bi svim ženama iza mene bilo lakše u godinama koje dolaze. Rečima Bijonse ‘Nećeš mi slomiti dušu’. Radujem se još mnogo godina subverzivnog ponašanja – pomeranja granica – suprotstavljanja patrijarhatu – i pre svega uživanja u svom životu. Poklonite se kučke“, zaključila je Madona na Instagramu.

POSLEDNJE VESTI