Maja Marijana se pomirila sa suprugom koji je tukao?!

Rešila da mu sve oprosti
Rešila da mu sve oprosti (foto: Kurir)

Iako je u prethodnom periodu govorila kako ne planira više da ima veze ni sa jednim muškarcem, te da nakon što ju je bivši suprug Mladen Šmakić pretukao samo želi da bude sama i uživa u životu, pevačica Maja Marijana je očigledno promenila svoje mišljenje.

Folkerka se ponovo pomirila sa bivšim suprugom, te upućeni tvrde kako su sve češće viđani zajedno u javnosti, a Šmakić se i sam pohvalio da je bio sa pevačicom tokom njenog nastupa u kafani pevačice Zorice Marković.

“Maja super radi, baš ima posla. Sinoć smo bili na njenoj svirci. Bilo je puno. Ona je posle nastupa otišla kući jer je bila umorna, a Zorica Marković i ja smo otišli na klopu i zaginuli do sedam ujutru”, hvalio se Mladen Šmakić.

Hoće li ponovo živeti zajedno? (foto: Kurir)

Izvor Kurira navodi da Maja nije želela da da novu šansu Mladenu jer je bila veoma povređena, ali je on bio veoma uporan, te je dolazio na njene nastupe i molio je da mu se vrati.

Pevačica je ipak rešla da sa bivšim suprugom ostane u dobrim odnosima, što je i sama potvrdila, “Te priče mi više idu na živce. Koga zanima naš privatni odnos i šta on priča?! Mladen i ja smo u dobrim odnosima, imamo ćerku, ali ne živimo zajedno. To je dosadna i izlizana priča, koja ne treba da interesuje nikog osim nas dvoje”, rekla je Maja za dnevni list.

Povezane vesti

Back to Top