Maja Nikolić prodaje fantomsku austrijsku franšizu?

Maja planira da u narednih pet godina zaradi 95 miliona evra (foto: Svet)
Maja planira da u narednih pet godina zaradi 96 miliona evra (foto: Svet)

Pevačica Maja Nikolić je pre deset dana imenovana za generalnu direktorku firme Špar koja u Srbiji postoji jedva pola meseca i ima samo jednog zaposlenog, piše Alo.

Ono što prvo bode oči na sajtu kompanije je Majina prilično dekoltirana fotografija i niz pravopisnih grešaka. Na sajtu kompanije piše da je plan da u narednih pet godina u Srbiji otvori 12.000 prodavnica koje će zapošljavati više od 120.000 ljudi. Poznata austrijska firma, posredstvom kompanije u Srbiji, navodno prodaje franšizu za koju od potencijalnih saradnika traži ukupno 8.000 evra da bi pod logom Špara prodavali njihove proizvode.
Interesantno je da je i ime Špar poznato po velikom trgovinskom lancu iz Austrije koji bi narednih godina mogao da dođe u Srbiju. Kopiranjem imena ovog lanca stvara se ogroman prostor za mahinaciju prodavanjem fantomske franšize za koju ljudi mogu pomisliti da je svetski poznata.

Radim u agenciji za nekretnine i juče sam dobio poziv za saradnju od te kompanije. Kada sam video da je glavna Maja Nikolić, proverio sam firmu i video da tu nisu čista posla” izjavio Dragan M. iz Sremske Mitrovice.

Da bi privukao klijente, Špar se poziva na preporuku Ministarstva trgovine. Međutim, u tom ministarstvu su nam rekli da “prvi put čuju za tu kompaniju”.

U prezentaciji svoje nove kompanije kažu da će se baviti prodajom “robe široke potrošnje, građevinskog materijala, tekstila, obuća, bele tehnike, automobila, pa čak i lekova”.

Kako već znate da sam postala generalna direktorka ‘Špara‘? Uputiću vas na mog advokata. Ne želim da rizikujem da kažem nešto pogrešno” rekla je Maja za Alo.

Povezane vesti