Prati nas

Televizija

Maja Nikolić: U Srbiji se sve namešta i koncerti i rejtinzi!

Maja o rejtinzima (foto: Alo)

Maja o rejtinzima (foto: Alo)

Pevačica Maja Nikolić, u emisiji Opasnice, na Happy televiziji koju vodi sa novinarkom Silvijom Slamnig, podigla je glas protiv nameštanja rejtinga gledanosti televizija.

Protiv agencija koje navodno nameštaju rejtinge, posle Ivana Ivanovića, koji je gotovo svakodnevno tvitovao i slao poruke da se gledanost televizija u Srbiji namešta, Maja Nikolić, osmelila se da kaže da se u našoj zemlji sve namešta.

“Ovde se sve namešta! I koliko je karata prodato na koncertima, i koliko je novina prodato, i koliki su rejtinzi emisija! Sve se plati i namesti! Apsolutno verujem da ima nameštanja, jer, nemoguće je da se, tamo, neka emisija, proglasi najgledanijom, a svi znamo da to nije tačno. Posle emisije “Opasnice”, blokira mi se telefon od poziva ljudi koji su gledali emisiju. Logično je da mislim da su nam rejtinzi viši i da nije realno da tamo neka emisija, za koju se praktično i ne zna, ima bolji rejting. Definitvno tu nešto nije u redu.”

Redakcija Tracara.com

2 komentara

2 Comments

 1. Ana-Banana

  28. 10. 2014. at 00:13

  Znaci Maja kao Sherlok Holms. Otkriva, ko laze, ko se sevi za kintu, i namestaljke u Srbiji. Hvala ti MAJO za tvoja otkrica!!!
  Dodje mi da joj pridjem, i kazem “Majo, oko moje pogledaj me!”

 2. xy

  28. 10. 2014. at 03:51

  Majo, pravac u tu tvoju apoteku.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top