Search
Close this search box.

Mama Shelter Beograd otvara svoja vrata od 8. marta

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Najpoznatija ulica Beograda, koja je ujedno i turistička meka, Knez Mihailova, dobija svoj novi hotel – Mama Shelter Beograd, koji se otvara 8. marta 2018. godine.

Mama Shelter Beograd, smešten u samom srcu grada, na poslednjem spratu Rajićeva Shopping Centra, sigurno će zadovoljiti sve zahteve za uživanjem kako građana Beograda, tako i njegovih posetilaca, kao idealna destinacija za sve one koji žele da budu u centru zbivanja, osete neverovatnu energiju našeg grada i zavire u sofisticiran svet ponude hrane i pica ovog mesta.

Mama Shelter je naravno hotel, ali sa druge strane i oaza koja je neodvojiva od pulsa našeg grada. To je mesto u kome se živi, radi, smeje, debatuje, jednostavno mesto za opuštanje i uživanje. Brend je nastao pre deset godina, osnovan od strane porodice Trigano – Serž Trigano i njegova dva sina, Bendžamin i Žeremi. Njihov prvi hotel otvoren je u Parizu, nakon toga u Marseju, Lionu, Bordou, Los Anđelesu, Rio de Žaneiru i sada u Beogradu.

Filozofija brenda je da brine o svojim gostima upravo kao da su došli kod mame, uz najbolju uslugu i mimo klišea. Kod MAME za velikim stolom svako ima svoje mesto. Bićete posluženi  domaćim jelima, odličnom kafom i poslasticima napravljenim sa velikom pažnjom. Pice pripremljene u peći na drva, posuđe u porodičnom stilu, specijaliteti od kafe, domaći sladoledi i sorbet govore koliko vas MAMA voli. Nezavisno od toga da li naši gosti dolaze samo na kafu, ručak, večeru ili užinu, mogu biti iznenađeni  odličnim provodom uz živu muziku ili DJ nastupom, čašicom opuštenog pica i toplom rečju.

Koristeći najsavremenije dizajnerske elemente, posebno osmišnjene od strane Žalil Amor-a, Mama Shelter postaje prostor koji je istovremeno živahan i udoban. Mama Shelter Beograd raspolaže kapacitetom od 125 soba koje predstavljaju sinonim za udobnost doma uz zadovoljenje svih potreba modernog digitalnog doba, sa prostranim krevetima i brzim internetom.

Nakon što iskusite sve pogodnosti koje su u ponudi, bićete u prilici da se opustite i zagrejete pored ognjišta na neverovatnoj terasi koja na površini većoj od 500m2 nudi jedan od najboljih pogleda na grad, čime upotpunjujete sliku atraktivne lokacije na kojoj ste se našli.

MAMA je sada tu da vas nahrani, zagreje, zabavi i pruži prostor u kom možete odsesti.

Dobrodošli u MAMA Shelter Beograd!

POSLEDNJE VESTI