Search
Close this search box.

Mamina maza: Bradley Cooper i Irina Shayk raskinuli zbog njegove majke!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par je bio u vezi od aprila 2015. godine (foto: AKM-GSI)

Bradley Cooper i Irina Shayk su, nakon manje od godinu dana zabavljanja, rešili da okončaju svoju vezu. A razlog je veoma neverovatan – glumčeva majka Gloria.

41-godišnji Cooper je vezu sa 11 godina mlađom ruskom manekenkom započeo krajem aprila prošle godine. Vrlo brzo su romansu podigli na sledeći nivo i počeli da žive zajedno. Činilo se da su idealan par jer su ih paparaci često fotografisali u Njujorku kako odlaze na pijacu i pazare zajedno. Međutim, jedna stvar nije funkcionisala kako treba, a to je bila Bradleyeva prevelika privrženenost majci Gloriji.

Bradley je sa majkom i devojkom nedavno bio na odmoru u Atlantik Sitiju (foto: VintagePhotos)

Izvor blizak glumcu četiri puta nominovanom za Oskara i bivšoj devojci Cristiana Ronalda kaže: „Činilo se da njih dvoje imaju čvrstu vezu ali sve se promenilo tokom praznika kada je došlo do niza prepirki između Glorije i Irine. Bradley je neverovatno blizak sa svojom majkom te je rešio da prekine vezu jer nije mogao da dozvoli da ona postane ozbiljna zbog toga što se dve žene u njegovom životu ne podnose“, otkriva izvor.

Činilo se da se Gloria i Irina dobro slažu, ali je ipak na kraju, Bradley izabrao majku (foto: Wenn)
Činilo se da se Gloria i Irina dobro slažu, ali je ipak na kraju, Bradley izabrao majku (foto: Wenn)

Izgledalo je kao da su  u početku veze Gloria i Irina u odličnim odnosima i da se sjajno slažu na zajedničkom odmoru. Ali majka je postala, izgleda, sve posesivnija i Bradley je morao da bira koja dama mu više znači u životu. Posle brojih Coopeovih romansi sa poznatim glumicama i braka sa Jennifer Esposito koji je trajao samo 4 meseca, čini se da majka ima veoma važno mesto u glumčevom životu i da zbog toga ne uspeva da zadrži nijednu devojku pored sebe.

POSLEDNJE VESTI