Search
Close this search box.

Manje poznate činjenice iz života Christine Grimmie vezane za Selenu Gomez

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Christina je 2012. govorila o tome koliko poštuje i voli Selenu Gomez, čiji je očuh bio njen menadžer (foto: Screenshot)

U jednom od svojih prvih intervjua, nedavno tragično nastradala pevačica Christina Grimmie pokazala je koliko voli kolegenicu Selenu Gomez.

Dve pevačice su bile bliske prijateljice i ona je o Gomezovoj rekla da je najnormalnija osoba uprkos svetskoj slavi. U intervjuu iz 2012. godine za E!News, tada 18-godišnja Christina kaže: „Selenina mama je pronašla moj video i rekla je Brianu, svom suprugu, da me pronađe i tako sam stupila u kontakt sa njima. Od tada mi je sjajno, radim puno po Los Anđelesu“, rekla je mlada pevačica, koju je prošlog vikenda nakon nastupa u klubu u Orlandu ubio obožavatelj.

Dve mlade pevačice bile su bliske prijateljice dugo godina (foto: Twitter)

Grimmijeva je bila oduševljena Selenom, a o njihovom odnosu kaže: „Ona je najnormalnija soba i to ne kažem samo zato što je poznajem, već od trenutka kada sam je upoznala bila je divna prema meni i mojim roditeljima. Donela nam je hranu, a ja sam joj govorila: ‘Sedi. Mi bi trebalo tebe da ugostimo'“, rekla je pre skoro četiri godine mlada pevačica.

I Selena se emotivnim govorom na jednom od koncerata oprostila od bliske prijateljice rečima: „Jedna stvar koja je čvrsto povezivala Christinu i njenu porodicu bila je vera. Ona je imala veru i mada još uvek zaista ne razumem šta se dogodilo, želela bih sledeću pesmu da posvetim njoj“.

POSLEDNJE VESTI