Luka vs. Marija: Ko je napustio Survivor ove nedelje?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marija Dimitrijević je postala omražena u timu crvenih, pa niko nije iznenađen što je ona bila druga nominovana u poslednjoj epizodi Survivora. Da li je Marija Dimitrijević izbačena? Pročitajte u nastavku teksta.

Nakon što su je nominovali za izbacivanje, Crveno pleme razgovaralo je sa Marijom povodom krađe hrane, i kako su pojedini govorili, ona je određivala ko će koliko da jede.

Tu hranu, navodno, nisu davali novim članovima ekipe Nikolini i Kaluu.

„Ali to je jedan tolika lekcija životna. Mislim, van ovoga, ja mnogo volim da delim sa ljudima. Do nedavno bilo mi je glupo da naplatim svoj posao. Dajem se i emotivno i materijalno, i šakom i kapom. Ali eto, to što se probudilo ovde, to je bilo nešto unutra, ali je isplivalo i rešilo se i na tome sam zahvalna. Da me boli boli me i dalje“, rekla je Marija.

Nešto kasnije, ona i Luka su morali da igraju igru za opstanak. Morali su da nose domine. Luka je u ovoj igri pobedi, nakon što se Marija mučila od samog početka.

Marija izbačena!

Marija Dimitrijević izbačena je iz Survivora, nakon što nije prošla poligon.

Luka je nakon toga u govori ispričao da će se potruditi da se približi saigračima i onima sa kojima je imao hladne odnose. Ipak, zaplakao je dok me Marija govorila.

Marija Dimitrijević izbačena
Marija Dimitrijević izbačena, Luka u suzama

POSLEDNJE VESTI