Marija Žeželj singlom ‘Dance Like Nobody’s Watching’ započinje muzičku karijeru!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

(foto: Instagram/marijazezelj)

Početkom aprila ove godine, Marija Žeželj je na svom YouTube kanalu otkrila fanovima da je potpisala ugovor za Universal Music i da sprema debi singl. Danas na novootvorenom VEVO/YouTube kanalu, koji će biti posvećen njenim muzičkim poduhvatima, Marija predstavlja spot za pesmu, sniman na najrazličitijim urbanim lokacijama u Beogradu, i pravi je odraz Marijine tinejdž ličnosti i dinamike njene generacije.

Marija je rođena 1999. godine u Novom Sadu, i za kratko vreme je već nanizala brojne uspehe: njen beauty & lifestyle YouTube kanal jedan je od najgledanijih u regionu, prošle godine je objavila prvu knjigu pod nazivom Moj slatki život za izdavačku kuću Vulkan, a takođe je odnela titulu Lice Godine sveta (The Look Of The Year 2016 World Beauty Award) kao model koju zastupa Model Scouting Office.

Obrada pesme Love Yourself Justina Biebera, koju je Marija snimila sa svojom drugaricom Bogdanom Živković, bila je dovoljna da Universal Music Serbia tim prepozna njenu nadarenost za muziku i ponudi joj probno snimanje singla. Početkom marta Marija je otišla u muzički studio austrijskog producentskog dua Popmaché u Beču na prvo probno snimanje koje će joj ubrzo doneti i ponudu za potpisivanje ugovora sa Universal Music Group. Rezultat: neodoljiva i aktuelna pop numera Dance Like Nobody’s Watching koja sve diže na noge.

„Odrasla sam u porodici u kojoj je muzika bila sastavni deo svakodnevnice, a sada sa 17 godina postala sam deo velike Universal Music porodice, što me ujedno ispunjava radošću i čini ponosnom. Moj prvi singl ‘Dance Like Nobody’s Watching’ će za mene biti uspešan kakav god odjek u javnosti imao. On je kruna mojih dečijih maštanja i želja, snova o uspehu koje su postigle moje omiljene muzičke zvezde. Hvala Universal Music Serbia na ukazanom poverenju. Prepustite se muzici i igrajte kao da vas niko ne gleda“, rekla je Marija Žeželj.

6 Responses

  1. Prelepa je, lepo peva, snimci su divni a engleski odlučan ali ona je kao isprepadana srna. Nema osećaja za ritam, kamere se boji.. ne znam…šteta Ali bih svojoj deci radiju nju preporučila negzapadne tinajdzerske zvezde ;)

  2. za njene godine odlicno,primereno,malo problem sa ritmom ali polako i to se da ispraviti…podseca me na onu malu Mtv zvezdu JoJo

  3. I have checked your blog and i have found some duplicate
    content, that’s why you don’t rank high in google, but there is a tool that can help you
    to create 100% unique content, search for; Boorfe’s
    tips unlimited content

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI