Marijana Mićić se obračunala sa hejterima na Twitteru!

Ume da se odbrani (foto: screenshot)
Ume da se odbrani (foto: screenshot)

Nakon završene prve sezone šoua Pinkove zvezdice, voditeljka Marijana Mićić je dobila pozitivne komentare da je bila na visini zadatka. Međutim, i pored pohvala, Marijena je suočena i sa prozivkama koje joj upućuju korisnici Twittera, ali za razliku od većine poznatih ličnosti, ona nije ćutala, već im se suprotstavila!

Marijana je na popularnu društvenu mrežu šokirana podelila fotografiju gde prenosi podatak da je rijaliti šou Maldivi trenutno gledaniji od kultnog kviza Slagalica i Dnevnika 2, i dodala u opisu fotke komentar SOS.

Voditeljkini pratioci su zatim poručili Marijani da je čudno da takav komentar dolazi od nje koja je vodila emisije poput Velikog brata, a onda je Mićićeva krenula u obračun sa njima.

“Jesam li ja svojim ponašanjem promovisala prostituciju, psovala, skakala po ljudima i novinama? Moja poruka nije bila upućena projektu, ni voditeljki. Dobro pročitaj pa onda možemo da polemišemo”, odgovorila je voditeljka.

Voditeljka je prokomentarisala i informaciju koja se pojavila u javnosti, da je na finalu Pinkovih zvezdica histerisala i psovala pred decom.

“Da se sprovede jedna anketa među decom, pa da vidimo da li je to istina i da li sam ikada pred decom ružnu reč rekla”, napisala je besna Marijana Mićić.

Povezane vesti

Back to Top