Marina Ivić Pivalica: Da li je ovo najomraženija takmičarka Survivora 2023?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marina Ivić Pivalica u centru je drame tokom druge nedelje Survivora 2023. Da li je ona najomraženija učesnica?

Crveni tim je ove nedelje osvojio pet krompira i sočivo.

U pitanju je bila igra za namirnice u kojoj su imali niz prepreka, a u poslednjoj etapi takmičile su se Marina iz plavog i Marija iz crvenog tima.

Marija je pobedila, pa je postalo sasvim izvesno da crveni neće ostati gladni.

Sa druge strane, neki takmičari iz plavog plemena su negativno komentarisali Marinu, koja je zauzela ulogu kuvarice u timu.

Filip, Enea, Anđela i Nora iz plavog plemena su razgovarali o slaganju u kući, a Filip je spomenuo Marinu.

„Ne želim biti taj koji se sa svima svađa i pametuje. Marina nešto loše radi vezano za kuvanje, a ja ispao mućak. Ne želim da se petljam briga me, skuvaj loše, i ide život dalje“, rekao je Filip pred Norom i Anđelom.

Ko je Marina Ivić Pivalica?

Marina Ivić Pivalica- Da li je ovo najomraženija takmičarka Survivora 2023
Foto: Promo

Marina je fitnes trener iz Splita i vlasnica fitnes centra specijalizovanog za funkcionalne treninge. Završila je medicinski fakultet u Splitu s diplomom iz fizioterapije.

Na prijavu za Survivor podstakao ju je šestogodišnji sin Gabriel s kojim je pratila prošlu sezonu, a u donošenju odluke presudili su njen sportski i avanturistički duh te ljubav prema izazovima. Strastvena je ljubiteljka motora i jahanja.

Njena snaga, preciznost i plivačke veštine neki su od glavnih aduta koji će joj, smatra, biti od ključne važnosti za uspjeh u šouu, a najmanje se veseli spavanju na otvorenom i brojnim bubama s kojima će se susretati na ostrvu. Velika je obožavateljka sporta, a posebno voli i psihološke i fizičke avanture.

POSLEDNJE VESTI