Search
Close this search box.

Turbulentno i puno emocija: Marina tužna napustila Survivor

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sa tesnim rezultatom šest prema pet, crveni tim je ovoga puta pobedio u utakmici za plemenski imunitet, pa su plavi morali da se suoče sa još jednom nominacijom.

Odmah po izgubljenoj igri, David je bio ubeđen da će veći klan u okviru plavog plemena glasati za njega da ide na eliminaciju, jer je on jedini iz malog klana ostao koji je mogao da bude nominovan.

„Hvala ti što si uradio to što si uradio, ali na duge staze, lako ćeš se naći u toj situaciji“, poručio mu je Denis, koji je zahvaljujući Davidu dobio ogrlicu ličnog imuniteta, pa članovi većeg klana nisu mogli da ga nominuju.

„Mi smo i dalje dva klana, ali smo se dogovorili da više neće biti tuča“, rekao je Filip na plemenskom veću, izrazivši nadu da je „ratno stanje“ među njima završeno. David je pred svima priznao kako je tekla utakmica za imunitet:

„Denis mi je veoma draga osoba i stekli smo pravo prijateljstvo koje nemam sa nekim ljudima ni napolju. Cilj mi je bio da ostanem što duže. u igri za lični imunitet, da mogu da obezbedim Marini ili Denisu tu ogrlicu, jer sam znao šta će biti.Ne bih se osećao dobro da sam znao da sam mogao da mu pomognem, a nisam. bio jači od mene, bez ikakvih dogovora sa njima“.

Utakmica na eliminaciju sa cevčicom bila je presudna za Marinu, koja je najmanje izdržala u utakmici, a veliki udarac za Davida:

„Izgubio sam dobrog druga i to me jako pogađa. Ovo je težak udarac za celo pleme, jer je Marina svojim poenima mnogo doprinela“, rekao je David.

„Bilo je veoma turbulentno, ispunjeno adrenalinom, puno emocija. Najvažnije je da sam stekla par dobrih prijatelja“, zaključila je na kraju Marina, a plavo pleme sada mora dalje bez nje.

POSLEDNJE VESTI