Marko Jarić: Mojim ćerkama će biti teško što im je majka Adriana Lima!

Košarkaš i manekenka su ostali u dobrim odnosima (foto: arhiva)

Marko Jarić je iz Majamija, gde se provodio sa Brenom, došao u rodni Beograd da bi  sestri Tamari Jarić pružio podršku na aktuelnoj Nedelji mode.

Marko je za Blic govorio o tome u kakvim odnosima je ostao sa bivšom suprugom, jednom od najlepših žena na svetu, Adrianom Limom.

“Najvažnije mi je da sa Adrianom imam super odnos. Uvek ću je podržavati u svemu”,  kaže Marko.

Bivši košarkaš, a sada uspešni biznismen i Viktorijin anđeo su se rastali posle pet godina braka u maju prošle godine. Ipak, sportista smatra da to neće uticati na njihove ćerke Siennu Valentinu.

“Nadam se da ne osećaju naš razvod. Mislim da smo to uradili u poslednjem momentu pre nego što one uđu u te godine da osete da mi više nismo u braku”, rekao je Jarić.

Marko uživa sa svojim mezimicama (foto: Twitter)

Bez obzira na to što rastu kao deca rastavljenih roditelja, Marko ne želi da im to nadoknađuje poklonima. On kaže da će njegove ćerkice imati problem što su deca jedne od najlepših žena na svetu.

“Nisam razmazio devojčice. Trudim se da im dam ljubavi koliko je to moguće, ali sam izuzetno i strog. Verujem da im detinjstvo neće biti lako, budući da su deca najlepše žene na svetu i uspešnog sportiste. Ne toliko zbog mene koliko zbog Adrijane. Trudimo se da ih što bolje pripremimo na to”.

Sestri je velika podrška i uvek prisustvuje njenim revijama (foto: Instagram)
Sestri je velika podrška i uvek prisustvuje njenim revijama (foto: Instagram)

Marko je najveća podrška svojoj sestri dizajnerki Tamari Jarić. On je i prošle godine bio uz nju, kada je imala debi na Nedelji mode.

“Uvek sam uz Tamaru i pružam joj maksimalnu podršku. Ne savetuje me kako da se obučem, jer smo u drugačijem fazonu. Ona je završila tu školu i ceo život je u manekenstvu. Niti ja mogu nju da savetujem niti može ona mene. Ja sam u sportu i samo volim lepo da se obučem”, kaže na kraju bivši košarkaš.

Povezane vesti

Back to Top