Matea iz Survivora plače zbog mlađeg brata: Od svoje prve godine ima dijabetes…

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ove nedelje popularni zabavno takmičarski šou program Survivor ćete gledati u ponedeljak i utorak, a zatim od četvrtka do subote kada će se saznati ishodi izazova za plemenske imunitete i novog duela.

Tokom radne nedelje epizode će biti emitovane u standardnim terminima – u ponedeljak, utorak i četvrtak u 21:30h, petak u 22:30h, a u subotu u 23h.

U večerašnjoj igri za nagradu takmičari crvenog i plavog plemena su se okupili na jednom mestu, a voditelj Bojan Perić im je rekao da je Survivor borba protiv sebe.

Onda je takmičare plavog plemena pitao kako se osećaju s obzirom da su juče, nakon pobede u igri, dobili poziv sa svojim najbližima.

„Ja sam razgovarala sa svojim najboljim prijateljem i prijateljicom. Svesni su mog karaktera, rekli su mi da se smirim nekada, rekli su da su dobro i da je moja porodica dobra kao i moj mlađi brat Luka koji je mlađi od mene 15 godina, od svoje prve godine ima dijabetes – tek sam ovde shvatila kakav je on borac“, rekla je Matea kroz suze.

„On je uz moju majku najbitnija osoba u mom životu“, nastavila je ona, a voditelj je pitao Anđelu Šarac iz crvenog plemena zašto su je ove reči pogodile?

„Poistovetila sam se sa ovom pričom, imam 14 godina mlađeg brata koji mi mi mnogo nedostaje“, rekla je Anđela kroz suze, a onda joj je voditelj Bojan Perić prišao i zagrlio je.

POSLEDNJE VESTI