Prati nas

Matorino šokantno priznanje: Ružica je zla, zbog nje se lečim kod psihijatra!

jovana tomić ružica veljković

Nekada su se volele (foto: Screenshot)

Jovana Tomić, poznatija kao Matora, javno je priznala da, kao i svoji cimeri iz vile Parova, redovno posećuje psihijatra! Matora tvrdi da zbog odnosa sa nekadašnjom najboljom drugaricom Ružicom Veljković, već nedeljama razgovara sa stručnim licem, prenosi Alo!

“Nije me sramota da priznam da idem kod psihijatra. Bogami, već nekoliko nedelja. Imam veliki problem kada je moj odnos sa Ružicom u pitanju. Međutim, ne samo sa njom. Ovakve greške pravim i u privatnom životu. Ljudi me gaze, pljuju, povređuju i ja im opet oprostim”, rekla je Matora i dodala: “Imam bivšeg druga koji me je milion puta zaje*ao u životu, ali i danas, kad dođe u moj kafić, kažem konobarima da mu ne naplate piće. Takva sam.”
Matora je dušu otvorila nakon incidenta sa bivšom modelsicom, kada ju je fizički napala, grebala i davila.
“Ona je zla i podla. Tačno zna šta će mene pogoditi i tu udara. Spomenula mi je majku i zato sam tako odreagovala. A to što joj donosim vitamine i ostalo, to je zato što sam takav čovek. To činim da bih se osećala dobro. Priznajem, i dalje je mnogo volim i zbog toga sve to radim, a znam da ne treba”, nastavila je Jovana svoju ispovest, a voditeljka ju je pitala da li je ona mazohista.
“To me je pitao i psihijatar, da li volim kada me povređuju. Nisam mazohista, jednostavno opraštam svima i mislim da će se promeniti. Mislim na ljude do kojih mi je stalo”, objašnjava Tomićeva.
Matorine reči nisu mnogo potresle Ružicu, koja se tokom njene ispovesti šminkala i smejala.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Tyson

    28. 03. 2016. at 20:48

    Pokvarena LAŽOVKA – Romkinja RUŽ(N)ICA, nije ni čudno da je ovoliko ZLO ZLA jer šta se sve njoj izdešavalo (alkohol, supstance, SEX u petorki, BI-sex, itd, itd)! Homoseksualci Brendon i Dejan NESTOROVIĆ živeli su 3 godine u “vanbračnoj zajednici” u NS. Nestorović priznaje to ali Brendon NEGIRA ali to zna celi NS i SRBIJA!!! Hteli su da zakonski okrune brak u Amsterdamu (gde je dozvoljen brak istopolnih) ali nisu imali sve adekvatne dokumente. Po povratku u Srbiju, Brendon je varao Nestora sa FILIP ĐUKIĆEM i njihova veza se raspala! Mnogo povredjen i razočaran Dejan Nestorović, pronašao je utehu u zagrljaju ragbiste Vladimir TOMOVIĆA iz CG!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top